Nieuws
Now Reading
Nieuws • GDC Europe van start én inschrijvingen voor IGF 2015 geopend
0

Nieuws • GDC Europe van start én inschrijvingen voor IGF 2015 geopend

by Kitty Calis11 augustus, 2014

Vandaag begint Game Developers Conference Europe in Keulen, maar we kijken nu alvast even vooruit naar GDC in San Francisco volgend jaar maart. Het Independent Game Festival opent inschrijvingen voor de IGF awards 2015. Het is alweer voor de zeventiende keer dat het evenent plaatsvindt tijdens GDC in San Francisco.

Vorig jaar ontving de organisatie een recordaantal inzendingen. Ruim 900 games werden aangemeld, waarvan NHTV, HKU en UvA-studenten een nominatie in de wacht wisten te slepen. Maar verder dan eervolle vermeldingen zijn Nederlandse studio’s en opleidingen nooit gekomen. Vorig jaar won wel het sympathieke indieduo Tale of Tales uit Vlaanderen de Nuovo Award voor Luxuria Superbia. Wie pakt als eerste een prijs voor Nederland? 

Aanmelden kan voor de Main showcase tot 22 oktober. Studenten hebben iets langer de tijd – tot 31 oktober: http://www.igf.com/03submit.html
About The Author
Kitty Calis
Kitty Calis is vaste medewerker van Control en heeft een uitgebreid netwerk in de Nederlandse indie scene. Zij is verantwoordelijk voor de vacaturesite www.control-online.nl/jobs