Nieuws
Now Reading
Nieuws • Deze Nederlanders spreken vandaag op GDC Europe
0

Nieuws • Deze Nederlanders spreken vandaag op GDC Europe

by Eric Bartelson11 augustus, 2014

Op dit moment gaat GDC Europe van start, drie dagen lang praatjes, workshops en meetings met developers, artists, programmers, designers en andere professionals van over de hele wereld. Ook Nederlandse sprekers zijn van de partij en wel deze:

Rami Ismail (Vlambeer) doet twee praatjes (update: oh nee, hij doet één praatje wegens nog in vliegtuig zijn). Vandaag opent hij (dus niet — update) de Indie Game Summit samen met Adriel Wallick met een praatje over Game a Week. Daarna neemt Adriaan de Jongh het podium over voor zijn visie op gamedesign naar aanleiding van onder meer Bounden. Later op de dag praat Mattia Traverso ons bij over het bijzondere Global Game Jam spel Fru dat de Kinect eindelijk iets leuks te doen geeft. Daarna wordt de dag afgesloten met de European Innovative Games Showcase met Digital Dreams en Game Oven.

Morgen meer Rami.

Update 2: Whoops, we zijn Sherida Halatoe vergeten te noemen. Zij is eveneens onderdeel van de EIGS aan het eind van de middag.

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.