Nieuws
Now Reading
Nieuws • Stem op de enige Nederlander in de Unity Awards competitie — The Shoebox Diorama
0

Nieuws • Stem op de enige Nederlander in de Unity Awards competitie — The Shoebox Diorama

by Eric Bartelson8 augustus, 2014

Elk jaar organiseert Unity een eigen conferentie waar iedereen bij elkaar komt en praat over alles Unity. Het event heet Unite, twee jaar geleden nog in Amsterdam en dit jaar is Seattle aan de beurt van 20 tot en met 22 augustus. Elk jaar deelt Unity ook awards uit aan de beste games en projecten gebouwd in… je raadt het al: Unity.

Dit jaar is Daniël Ernst als enige Nederlander genomineerd voor een Unity Award met zijn The Shoebox Diorama, een serie interactieve Oculus Rift ervaringen. Na Blocked In en Der Grosse Gottlieb is het binnenkort de beurt aan The Pigeon Man. Ernst is genomineerd in de categorie Best Non-game Project. Help hem aan een prijs door online te stemmen.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.