Control
Now Reading
Nieuws • Nieuwe locatie en datum voor Control Conference en Dutch Game Awards
0

Nieuws • Nieuwe locatie en datum voor Control Conference en Dutch Game Awards

by Matthijs Dierckx8 augustus, 2014

De Control Conference keert terug! Voor de tweede maal organiseren Control Magazine & Improvive dé conferentie voor game developers in Nederland. Wederom vindt op dezelfde dag de uitreiking plaats van de Dutch Game Awards.

Beide events hebben plaats in het nieuwe TivoliVredenburg. De datum: dinsdag 25 november.

De inschrijving voor de Dutch Game Awards is ook bij dezen geopend! Ga naar dutchgameawards.nl – en schrijf je game in. Games die (zijn) uit(ge)komen tussen 1 september 2013 en 1 september 2014 komen in aanmerking voor de awards.

Meer informatie over zowel de Control Conference als de Dutch Game Awards volgt de komen weken.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.