Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Metrico van Digital Dreams laat de hersenen kraken
0

Uit Nu! • Metrico van Digital Dreams laat de hersenen kraken

by Eric Bartelson7 augustus, 2014

Eén ding is zeker, Metrico is geen makkelijke game. De puzzels zijn even ingenieus als ingewikkeld. Soms frustrerend, soms voor de hand liggend, maar altijd met een oplossing ingesloten in de bewegende platformen. Elke actie die de dame of heer in de wereld maakt is van invloed op de platformen. Zaak is om uit te vogelen welke acties nodig zijn om langs een obstakel te komen.

De wereld van infographics is stijlvol weergegeven en de heren van Digital Dreams weten een heel divers landschap op het Vita-scherm te toveren. Tel daarbij op de soundtrack van Palmbomen en je hebt een fijne game voor de PS Vita. De game is nu uit in de winkel, maar ook heel verrassend gratis te downloaden voor alle PlayStation Plus leden.

006_Metrico_branded_screenshot_4 012_Metrico_branded_screenshot_10 010_Metrico_branded_screenshot_8

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.