Nieuws
Now Reading
Nieuws • Deze vier Nederlandse studio’s staan op de Indie Megabooth tijdens Gamescom
0

Nieuws • Deze vier Nederlandse studio’s staan op de Indie Megabooth tijdens Gamescom

by Eric Bartelson30 juli, 2014

Even een paar angstaanjagende feiten over Gamescom: aantal bezoekers ruim 340.000, aantal journalisten ruim 6000, aantal nationaliteiten ruim 80, aantal exposanten ruim 600.

Om daar op te vallen is niet eenvoudig voor een kleine studio. Daarom verenigen 34 bedrijven zich in de Indie Megabooth die dit jaar voor het eerst op het consumentendeel te vinden is in Duitsland. Vorig jaar werd nog voorzichtig voorwerk gedaan, dit jaar gaat het goed los.

Vier Nederlandse bedrijven doen mee aan de Indie Megabooth, te weten Abbey Games met Renowned Explorers: International Society, Double Dutch met Speedrunners, Ronimo Games met Swords & Soldiers II en Two Tribes met Rive. 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.