Nieuws
Now Reading
Video • Nieuwe afleveringen van Bram Ruiters Super Game Jam nu op Steam
0

Video • Nieuwe afleveringen van Bram Ruiters Super Game Jam nu op Steam

by Eric Bartelson25 juli, 2014

Super Game Jam, het film- en gameproject van filmers Bram Ruiter en Daniel Oliveira Carneiro en een reeks indie developers is nu uitgebreid met aflevering twee en drie. De documentairereeks over een 48-urige gamejam met verschillende koppels en de daaruit voortgekomen games zijn te downloaden via Steam. Je kunt dan ook meteen de eerste aflevering meepikken, waarin Richard Boeser en Jan Willem Nijman gezamenlijk een game bouwen. In de laatste aflevering zien we nog een Nederlander, namelijk Liselore Goedhart die samen met Tom Fancis aan de gang gaat.

In deze afleveringen zijn Dominik Johann (Impetus, LAZA KNITEZ!!) and Christoffer Hedborg (Shelter, Pid) aan elkaar gekoppeld in Berlijn, waar ze werken aan de game Blossom. In Oakland werken Sos Sosowski (McPixel, DOOM Piano) and Adam Drucker (doseone, Samurai Gunn) aan de local multiplayer game Catch of Death. Kijk in de trailer hoeveel Nederlanders je kunt spotten in de huiskamer.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.