Nieuws
Now Reading
Video • Digital Dreams onthult releasdatum Metrico in een fantastische trailer
0

Video • Digital Dreams onthult releasdatum Metrico in een fantastische trailer

by Eric Bartelson22 juli, 2014

De mannen van Digital Dreams hebben hard doorgewerkt om dit jaar wél van de zomer te kunnen genieten. En het is gelukt! Metrico verschijnt 6 Augustus in Europa en een dag eerder in Amerika voor de PS Vita. De slimme puzzelaar gebaseerd op infographics is de afgelopen tijd positief beoordeeld door verschillende buitenlandse media, dus nu maar afwachten of dat zich vertaalt in goede reviews en nog betere verkopen.

Muziek van de game is gemaakt door Palmbomen. Wie? Palmbomen dus.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.