Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Action Henk rent de race van zijn leven op Steam Early Access
0

Uit Nu! • Action Henk rent de race van zijn leven op Steam Early Access

by Eric Bartelson10 juli, 2014

En…. daar istie dan! Action Henk knalt Steam op met zijn explosieve races tegen de klok. Gaat de gezette action figure weer ouderwetse rondetijden klokken of zit zijn buik definitief teveel in de weg? Maar het is niet alleen Henk die de snelste wil zijn. Er zijn meer mededingers naar de spreekwoordelijke kroon. Check het zelf op Steam of Humble alwaar de game op PC, Mac en Linux verkrijgbaar is.

Wil je meer weten over het development van Action Henk? Check dan het interview met ontwikkelaar Ragesquid hier of die andere daar.  Oh en check de launch trailer hieronder:

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.