Nieuws
Now Reading
Video Vrijdag • Welkom in de zwevende wereld van Karmaflow
0

Video Vrijdag • Welkom in de zwevende wereld van Karmaflow

by Eric Bartelson4 juli, 2014

Karmaflow, het passieproject van Ivo van Dijk dat game met rock opera mixt, ziet er veelbelovend uit in de laatste trailer. De speler neemt de rol op zich van Karmakeeper, een wezen dat verantwoordelijk is voor de balans in het multiversum. De game komt eind 2014 uit voor PC en Mac en wordt gemaakt door Team Karmaflow. Muzikale ondersteuning komt van muzikanten van bands als Cradle of Filth, Epica en After Forever. Verder zorgt het Metropole Orkest voor wat fijne bombast. 

Karmaflow komt begin 2015 uit. Op 18 en 19 januari wordt Karmaflow als Rock Opera uitgevoerd door een aantal participerende artiesten, ondersteund door de Karmaflow band en het Metropole Orkest.

Karmaflow 2 Karmaflow 3 Karmaflow 4

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.