Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • GoKartGo! Ultra van Xform maakt karten weer leuk
0

Uit Nu! • GoKartGo! Ultra van Xform maakt karten weer leuk

by Eric Bartelson4 juli, 2014

Na de verrassende GoKartGo! Turbo en de klassieke opvolger Nitro is het lange wachten nu eindelijk beloond met de release van GoKartGo! Ultra. Xform weet wel hoe het een suffe sport (mag ik het zo noemen? Nee dat mag niet hoor ik nu. Wat dan? Bezigheid? Vrijgezellenfeestjeding? Bedrijfsuitje?) opwindend maakt. Wat zeg je? Mario Kart was ook wel leuk?

Xform-baas Pieterik van Albers tot Groesbeek krabt zich eens achter het hoofd: “Mario? Nooit van gehoord. Dit is de ultieme GoKartGo! game totdat de Supernova-versie uitkomt.”

Aangezien Xform nog geen trailer heeft vrijgegeven van GoKartGo! Ultra, plaatsen we hier een filmpje van een boom.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.