Nieuws
Now Reading
Video Vrijdag Vergaarbak • Ronimo Games, Tale of Tales, Ubisoft en Tim Laning
0

Video Vrijdag Vergaarbak • Ronimo Games, Tale of Tales, Ubisoft en Tim Laning

by Eric Bartelson20 juni, 2014

Ronimo Games was zelf niet afgereisd naar Los Angeles voor de E3, maar kreeg het wel voor elkaar dat Swords & Soldiers II uitgebreid besproken en gespeeld werd voor de camera’s van de hongerige gamespers. Maar wie demonstreerde de game dan? Hey kijk iedereen, het is onze man bij Nintendo (European Headquarters) Tim Symons. Nou laat maar eens zien hoe dat werkt.

Het sympathieke indiekoppel Auriea Harvey en Michaël Samyn van Tale of Tales heeft de hulp ingeroepen van de Kickstarter crowd voor hun nieuwe project Sunset. Ze zoeken 25.000 dollar en hebben na een paar dagen tijd al bijna 30.000 binnengehaald. Nog 27 dagen te gaan in deze campagne, dus de vraag is met welk bedrag ze eindigen. Check hieronder hun Kickstarter-video en gooi geld hun kant op hier.

Tim Laning van Grendel Games weet altijd goed uit te leggen wat de voordelen zijn van medische games. Ook in dit interview praat hij vrijuit over games voor training, revalidatie en gedragsverandering.

Leon Winkler werkte vorig jaar nog bij het Benelux-kantoor van Ubisoft, maar hij is verhuisd naar het hoofdkantoor in Parijs. Nu doet Winkler allerlei grote events voor de Franse uitgever, met als voorlopig hoogtepunt de persconferentie een week geleden. Ga met hem mee voor een kijkje achter de schermen .

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.