Nieuws
Now Reading
Nieuws • Bekijk gratis de GDC talks van Vlambeer, Abbey Games en 48 anderen in de Vault
0

Nieuws • Bekijk gratis de GDC talks van Vlambeer, Abbey Games en 48 anderen in de Vault

by Kitty Calis19 juni, 2014

Game Developers Conference 2014 in San Francisco gemist? Geen ramp, GDC stelt gratis meer dan 200 slides en 50 videos van praatjes beschikbaar in de Vault. Zo kun je bijvoorbeeld terugkijken naar de post mortem van Abbey Games‘ Reus en Vlambeer’s talk over open development. Kijk ook zeker naar de Experimental Game Workshop waarin maar liefst vijf Nederlandse en semi-Nederlandse en Vlaamse games voorbij komen. 

Een beetje browsen door de lijst levert al snel een hele reeks aan interessante sprekers en onderwerpen op. Check bijvoorbeeld de classic post morten van Shenmue door Yu Suzuki of die van de beginjaren van de studio Lucasfilm Games. Het inspirerende verhaal achter Antichamber van Alexander Bruce of het interessante verhaal over narratief door Ken Levine. Of… Ach kijk zelf de sessies hier.

Een lekkere opwarmer voor GDC Europe.

About The Author
Kitty Calis
Kitty Calis is vaste medewerker van Control en heeft een uitgebreid netwerk in de Nederlandse indie scene. Zij is verantwoordelijk voor de vacaturesite www.control-online.nl/jobs