Nieuws
Now Reading
E3 2014 • Nintendo had wél Nederlandse games in de E3 Media Briefing
0

E3 2014 • Nintendo had wél Nederlandse games in de E3 Media Briefing

by Eric Bartelson11 juni, 2014

Sony had dit keer geen enkele Nederlandse game tijdens de persconferentie. Microsoft liet een stukje van Fru zien, de Nederlandse Global Game Jam-winnaar, maar Nintendo had er maar liefst twee. Heel kort weliswaar.

Ok, Nintendo gaf geen live persconferentie en de twee Nederlandse games kwamen voorbij in een compilatiefilmpje voor de e-shop, maar goed, twee Nederlandse games is twee Nederlandse games en daarmee heeft Nintendo in ieder geval dat onderdeel van E3 ‘gewonnen’.

Check het filmpje hieronder. Voor de ongeduldige kijkers: Swords & Soldiers II van Ronimo Games komt langs op 39 seconden en Tappingo 2 van Goodbye Galaxy Games op 1.40 minuut.

Tja… daar moeten we het mee doen. Gelukkig zijn er flink wat Nederlandse games op de beursvloer te vinden. Morgen foto’s daarvan.

Check hieronder de volledige Tappingo 2 E3 trailer:

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.