Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • 99 Bricks Wizard Academy is er nu voor het echie (en nog steeds verslavend)
0

Uit Nu! • 99 Bricks Wizard Academy is er nu voor het echie (en nog steeds verslavend)

by Eric Bartelson3 juni, 2014

Vanaf vandaag weet de rest van de wereld eindelijk ook wat toch die torens zijn die zo nu en dan op de Facebook timeline verschijnen, want 99 Bricks Wizard Academy van Weirdbeard is uit op iOS. De game verscheen eerder al in Nederland om te testen of het als free-to-play product zou werken. Dat bleek niet een doorslaand succes. Ruim 14.000 spelers genereerden slechts 300 euro, dus dat moest anders.

Nu staat de game in de App Store voor 2,69 euro en zijn er verder geen in-app purchases te doen. Weirdbeard-baas Niels Monshouwer zei daar eerder over: “Het was fijn geweest om een super succesvolle soft launch snel op te kunnen volgen met een succesvolle world wide launch en het nu te hebben over onze volgende game. Daarentegen hebben we nu een betere game en is ons standpunt ten opzichte van f2p een stuk helderder en dat is ook wat waard.”

Iedereen die de game gratis heeft gedownload tijdens de soft launch krijgt deze versie ook gratis als een update. Koop de game hier.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.