Nieuws
Now Reading
Nieuws • Guerrilla, Little Chicken, HKU, HvA, Ma en UU in discussie tijdens Control Gamelab XII
0

Nieuws • Guerrilla, Little Chicken, HKU, HvA, Ma en UU in discussie tijdens Control Gamelab XII

by Matthijs Dierckx30 mei, 2014

Control Gamelab XII staat in het teken van gamesopleidingen. De opzet is iets anders dan de vorige keer, met meer ruimte voor de individuele gasten. We gaan discussiëren over de vraag wat goed onderwijs maakt, over de aansluiting tussen de gamesopleidingen en de praktijk én over de vraag over leerbedrijven die commerciële projecten uitvoeren nu juist wel of niet concurreren met de bedrijven.

We hebben een divers panel bereid gevonden deel te nemen. Dit zijn de namen:

Iedereen is uitgenodigd, toegang is gratis. We beginnen om 20 uur en zullen rond 22 uur afronden. Vooraf aanmelden is gewenst, dan kan hier.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.