Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Youdagames scoort op iOS met Chef’s Diner: Food Rush
0

Uit Nu! • Youdagames scoort op iOS met Chef’s Diner: Food Rush

by Eric Bartelson27 mei, 2014

Time management games zijn nog steeds ongemeen populair. De berg met pappen-en-nathouden games is schrikbarend hoog, maar dat weerhoudt Youdagames er niet van om er nog eentje uit te brengen in het genre Klanten-tevreden-houden-in-een-restaurant. Chef’s Diner: Food Rush is een even leuke als inspannende (en bij vlagen frustrerende) bezigheid op iOS.

In zes verschillende restaurants moet de speler proberen de hordes hongerige (en ongeduldige) klanten tevreden te houden. Drinken inschenken, eten maken, afruimen, ingrediënten bestellen… Pfoe, het lijkt net werken. Maar de beloning is wel in goudstaven, wat het leed al snel verzacht.

Chef’s Diner wordt uitgegeven door publisher Outblaze uit Hong Kong. Meteen in de eerste week is de game meer dan honderduizend keer gedownload, daar hielp de Apple feature natuurlijk ook bij. Binnenkort ook een Android versie.

Kijk hieronder naar de game in actie.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.