Nieuws
Now Reading
Nieuws • DGG Hilversum geopend
0

Nieuws • DGG Hilversum geopend

by Alessandra van Otterlo20 mei, 2014

Helaas konden we gistermiddag niet bij het officiële deel van de opening zijn, maar gisterenavond hebben we alsnog een kijkje genomen in DGG035. Voor de mensen die DGG Utrecht kennen is het een soort van thuiskomen, maar dan wat kleiner. Dezelfde zwarte vlakverdeling op witte wanden en veel glas. Ja zelfs de poppetjes op de toiletdeuren komen ons bekend voor. Het is alleen nu nog wat leeg. Van de twaalf ruimtes zijn er zes in gebruik. Op de Hilversumse locatie kun je straks ook terecht voor netwerklunches en de Summer Game Dev.

En dat werd gisterenavond gevierd met pizza, bier en een heuse live band. Images speak louder than words. Kijk dus zelf maar hoe gezellig het was.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).