Nieuws
Now Reading
Video • Kijk nu de trailer, speel morgen de demo van Samudai door Geek Sloth Games
0

Video • Kijk nu de trailer, speel morgen de demo van Samudai door Geek Sloth Games

by Jan Willem Nijman15 mei, 2014

In Hoorn wordt hard gewerkt aan Samudai, de debuutgame van de Geek Sloth Games. Morgen verschijnt de eerste speelbare demo online en om de aandacht te prikkelen is bovenstaande trailer vrijgegeven. Onze aandacht hebben ze in ieder geval, want de artstijl is werkelijk wonderschoon. Verantwoordelijk daarvoor is lead artist Frank Openty en Sander Doomen. Openty is samen met Nils Wessemius oprichter van Geek Sloth Games. 

Samudai2

In Samudai strijden katten om een bolletje wol, want zo zijn katten nou eenmaal, maar doen dat met meer stijl dan gebruikelijk. Deze katten zijn getrainde killers en gaan elkaar te lijf met katana’s. Check morgen de site van Geek Sloth Games voor de demo.

About The Author
Jan Willem Nijman