Nieuws
Now Reading
VideoVrijdag • Eens heel iets anders: de Karmaflow-band… Live!
0

VideoVrijdag • Eens heel iets anders: de Karmaflow-band… Live!

by Matthijs Dierckx9 mei, 2014

Karmaflow wordt de eerste ‘rock opera video game’ – we schreven er eerder over: hier en hier. Bij een rock opera hoort, inderdaad: rock. En die kan natuurlijk best bestaan zonder de game zelf. Tijdens het Bevrijdingsfestival Gelderland in Wageningen trad de Karmaflow-band op. Bovenstaande video is de registratie. Uiteraard inclusief gebangde hoofden en bijpassende jurken.

Voor de juiste context hieronder de trailer voor de game:

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.