Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Spirit Run – Fire vs Ice van Lunagames is onverbiddelijk
0

Uit Nu! • Spirit Run – Fire vs Ice van Lunagames is onverbiddelijk

by Eric Bartelson9 mei, 2014

Spirit Run – Fire vs Ice is een endless runner, daar hoeven we niets aan uit te leggen toch? Zorg dat het mannetje in beeld blijft door op het juiste moment over obstakels te springen en onder obstakel door te glijden. Damn… ben ik het toch aan het uitleggen. Maar Lunagames, dus de inhouse studio in Emmen, heeft nog een extra element aan de bestaande formule toegevoegd, namelijk transformeren. En dat is waar de echte frustratie begint.

Het rennende mannetje, de heroïsche hoofdpersoon in dit epos, verandert met een druk op het juiste deel van het scherm in een ijsman of een vuurman (denk iceman en Human Torch). Die transformatie is nodig omdat sommige delen van het level anders niet te passeren zijn. Dus loop niet als een raketje door vuur en probeer als lucifer ook niet voorbij ijs te komen. Een simpele mechanic die de game behoorlijk pittig maakt en dus sterf je opnieuw en opnieuw. En opnieuw. Aaargh!!! Zucht. Retry…

Haal de game hier voor Android-apparaten.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.