Nieuws
Now Reading
Nieuws • Treed in de voetsporen van Ranj en Submarine en win de Japan Prize 2014
0

Nieuws • Treed in de voetsporen van Ranj en Submarine en win de Japan Prize 2014

by Eric Bartelson29 april, 2014

De Japan Prize is een internationale onderscheiding voor educatieve media, opgezet en uitgereikt door de Japanse staatsomroep NHK. Vanaf 1965 zijn de prijzen vooral uitgereikt aan tv programma’s, maar in 2008 kwamen daar ook educatieve games, websites en film bij. Nederlandse gamebedrijven zijn in het verleden succesvol geweest, zo won Sharkworld van Ranj Serious Games in 2009 en The Alzheimer Experience van Submarine in 2012. Wil je ook kans maken op die award? Schrijf je serious game dan voor 30 juni hier in.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.