Nieuws
Now Reading
Video Vrijdag • Dit voxelmonster is ontsnapt uit Minecraft en komt nu jouw stad slopen
0

Video Vrijdag • Dit voxelmonster is ontsnapt uit Minecraft en komt nu jouw stad slopen

by Eric Bartelson25 april, 2014

Net toen je dacht dat je de games van Xform wel kende, weet de Utrechtse studio toch weer te verrassen. Man or Monster stelt een fundamentele vraag aan een speler. Ben je een mens of ben je een monster? En waarom niet allebei? Dat kan. Het ene potje stampvoet je boos rond in de stad en verniel je links en rechts gebouwen en het andere potje ben je het monster. Eh… Nee het andere potje ben je een mens die alles op alles zet om deze Godvoxela te stoppen. Nog heel even geduld voor dit epische gevecht.

Check ondertussen het developer blog op miniclip voor meer info over het development. Daar leren we bijvoorbeeld dat het de steden beroemde blikvangers hebben –zoals Big Ben en Eifeltoren– die vernietigd of verdedigd kunnen worden. De release staat gepland op 22 mei.

ManOrMonsterScreen_1280x720_04

ManOrMonsterScreen_1280x720_02

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.