Nieuws
Now Reading
Video • Lethal League van Reptile Games is lekker Japans hysterisch
0

Video • Lethal League van Reptile Games is lekker Japans hysterisch

by Eric Bartelson23 april, 2014

Lethal League van de Nederlandse developer Reptile Games is een ‘2D competitive projectile fighting game’. Maximaal vier spelers bevechten elkaar door een honkbal zo hard mogelijk tegen de tegenstander te meppen. Die hoeft dat natuurlijk te pikken en kan diezelfde bal met nog meer snelheid terugknallen, mits goed getimed. En zo bereikt de bal duizelingwekkende snelheden en richt steeds grotere schade aan.

Lethal League kan zich meten met de betere Japanse 2D fighting games uit de stal van Capcom en SNK en dat is een groot compliment. De actie en een aantal van de characters is behoorlijk bizar te noemen en dat blijkt een sterke aantrekkingskracht uit te oefenen op spelers. Tijdens Casual Connect stond Lethal League dan ook nooit lang werkloos en trokken de gevechten drommen toeschouwers. De game komt na de zomer uit op Steam.

lethal leaugue 1

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.