Nieuws
Now Reading
Video • De opname van de veelbewogen Control Gamelab F2P-editie
0

Video • De opname van de veelbewogen Control Gamelab F2P-editie

by Eric Bartelson23 april, 2014

Ja dat was me het avondje wel in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Tijdens het grote free-to-play debat stonden de meningen vaak haaks op elkaar en waren de gasten niet op hun mondje gevallen. Dat leverde zo nu en dan flink verbaal vuurwerk op en interessante confrontaties tussen business & artisticiteit, indie & investeerders en consolidatie & groei.

Bekijk hieronder nog eens de hele avond. Met als gasten: Rami Ismail (Vlambeer), Reinout te Brake (GameOn), Ilja Goossens (Chartboost), Rik Haandrikman (GamePoint), Niels Monshouwer (Weirdbeard), Alex Kentie (Gamistry), Joost van Dongen (Ronimo Games) en Eric Diepeveen (Stolen Couch Games).

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.