Nieuws
Now Reading
Nieuws • Zo ziet het Holland Paviljoen er deze zomer uit op Gamescom
0

Nieuws • Zo ziet het Holland Paviljoen er deze zomer uit op Gamescom

by Eric Bartelson22 april, 2014

Tadaa! Met gepaste trots presenteert de Dutch Games Association het ontwerp voor het nieuwe Holland Paviljoen dat deze zomer wederom een plek krijgt in Hall 4.2. Met minstens zes meeting rooms, een centrale ontvangstdesk en ruimte voor tien Indigo kasten is het een knap staaltje Tetris, dat overigens nog niet helemaal vaststaat. Wat wel vaststaat is dat de verkoop voor de verschillende pakketten is begonnen.

Bedrijven die willen deelnemen aan het Paviljoen hebben de keuze uit vier pakketten. Kijk voor alle details op de pagina van de Dutch Games Association. Het paviljoen is dit jaar mede mogelijk gemaakt door het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. In samenwerking met Dutch Game Garden en Control Magazine geeft het fonds ook startende bedrijven de kans om gratis hun game te presenteren op het Paviljoen.

Interesse? Meld je dan voor 15 mei aan bij het Stimuleringsfonds met dit aanmeldingsformulier, een demo, omschrijving van het team en een motivatie. Maar let op, want deelname is wel gebonden aan een aantal spelregels: studio’s zijn niet ouder dan vijf jaar, hebben nog niet eerder deelgenomen aan een Holland Paviljoen, hebben niet meer dan vijf werknemers en zijn ingeschreven als VOF, zzp of eenmanszaak.

Holland Paviljoen1

Holland Paviljoen2

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.