Nieuws
Now Reading
Beeld • Foto-gallery van Control Gamelab XI: het free-to-play debat
0

Beeld • Foto-gallery van Control Gamelab XI: het free-to-play debat

by Redactie18 april, 2014

Het was een boeiend debat, gisterenavond in Pakhuis de Zwijger. Free-to-play, de businessmodellen, de reden waarom iemand games maakt: zelden zoveel gamesprofessionals bij elkaar gezien met zulke volstrekt tegengestelde meningen.

Binnenkort een inhoudelijk verslag, voor nu de foto’s — met dank aan Arno Landsbergen.

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”1″ sort_by=”date” image_column_number=”3″ images_per_page=”60″ image_title=”none” image_enable_page=”1″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ popup_fullscreen=”1″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”fade” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_comment=”1″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ watermark_type=”none” watermark_link=”http://web-dorado.com”]

About The Author
Redactie