Nieuws
Now Reading
Video Vrijdag • Trailers van aankomende games Bezircle en iO
0

Video Vrijdag • Trailers van aankomende games Bezircle en iO

by Eric Bartelson17 april, 2014

Ja ik weet het, het is geen vrijdag. Maar aangezien het morgen een goede vrijdag is –want vrij– doen we deze trailers gewoon vandaag. Het gaat om Bezircle van Ludomotion en iO van Gamious. Deze games hebben best wat gemeen. Zo zijn ze allebei ontstaan op de Global Game Jam 2012 en komen nu ruim twee jaar later uit voor iOS en (later) Android. Oh en er zitten cirkels in beide games.

Check de trailers van beide games hieronder.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.