Nieuws
Now Reading
Nieuws • Nog vijf dagen om lezingen en panel-concepten in te dienen voor GDC Europe
0

Nieuws • Nog vijf dagen om lezingen en panel-concepten in te dienen voor GDC Europe

by Kitty Calis16 april, 2014

De organisatie van de Game Developers Conference roept developers op om lezingen en panels in te dienen voor GDC Europe 2014, 11 tot en met 13 augustus in Keulen. Praatjes over gamedevelopment, post mortems van gepubliceerde games of ideeën voor panels zijn welkom. De Advisory Board stelt nadrukkelijk dat verkooppraatjes voor nieuwe producten en diensten niet welkom zijn.

Voor de zesde keer vindt het event plaats in het Keulse congres-centrum Koelnmesse. Inzendingen zijn welkom in de categorieën Main Conference, Business, Marketing & Management tracks, Design, Production, Programming en Indie Summit en zijn nog open tot maandag 21 april middernacht. De advisory Board bepaalt uiteindelijk welke voorstellen worden gehonoreerd.

In voorgaande jaren hebben behoorlijk wat Nederlandse developers praatjes gehouden op GDC Europe. Zo zagen we vorig jaar Richard Boeser en Ronald IJzerman van Sparpweed, Jan Willem Nijman en Rami Ismail van Vlambeer en Zuraida Buter, Paul Koller en Ilja Goossens. Wie zijn de volgende?

About The Author
Kitty Calis
Kitty Calis is vaste medewerker van Control en heeft een uitgebreid netwerk in de Nederlandse indie scene. Zij is verantwoordelijk voor de vacaturesite www.control-online.nl/jobs