Control
Now Reading
Het Free-to-Play debat van komende donderdag — dit zijn de deelnemers
0

Het Free-to-Play debat van komende donderdag — dit zijn de deelnemers

by Matthijs Dierckx11 april, 2014

Ze voeren al een tijd heftige discussies op sociale media en komende donderdag gaan enkele van de meest uitgesproken voor- en tegenstanders van de huidige free-to-play cultuur met elkaar live in debat.

Dit zijn de deelnemers:

Donderdag 17 april • 20 – 22 uur • Pakhuis de Zwijger • Amsterdam
Gratis toegang, aanmelden gewenst (klik hier!)

Control Gamelab is een co-productie van Control Magazine en Pakhuis de Zwijger en mede mogelijk gemaakt door de Hogeschool van Amsterdam.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.