Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Wonder Golf van Paladin Studios is de spirituele opvolger van Momonga
0

Uit Nu! • Wonder Golf van Paladin Studios is de spirituele opvolger van Momonga

by Eric Bartelson10 april, 2014

Wonder Golf is de nieuwe mobile game van Paladin Studios. Het is minigolf met figuren uit het beroemde boek Alice in Wonderland van Lewis Caroll. Hoe werkt dat? De telefoon van Alice wordt gepikt door het witte konijn dat meteen verdwijnt in een gat in de grond. Door te golfen reis je achter het beest aan en probeer je je telefoon terug te krijgen. Uitgever van dienst is het Japanse DeNA, dat na het spelen van Momonga Pinball Adventures overtuigd was dat Paladin de juiste studio voor deze game was.

De beide games hebben dan ook dezelfde ‘feel’, terwijl de gameplay zeker geen kopie is. Net als bij Momonga rolt Alice zich op in een balletje, maar in plaats van dat je haar daarna het level doormept met flippers schiet je haar af door middel van ‘pull en release’. De game is gratis te downloaden voor iOS devices en wel hier.

wonder golf

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.