Control
Now Reading
Lees nu! Control Magazine International – GDC edition
0

Lees nu! Control Magazine International – GDC edition

by Matthijs Dierckx28 maart, 2014

Lees nu het complete magazine ook online: Control International GDC 2014 edition. Met de coverstory over de felle discussies rond free-to-play, het nieuwe type publisher, Microsofts Killer App en kritische kijk op storytelling in games.

Niets te zien? Klik hier!

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.