Nieuws
Now Reading
Video Vrijdag • Zo ziet Swords & Soldiers II van Ronimo Games er dus uit
0

Video Vrijdag • Zo ziet Swords & Soldiers II van Ronimo Games er dus uit

by Eric Bartelson21 maart, 2014

Ronimo Games kondigde twee weken geleden de nieuwe Swords & Soldiers aan met een teaser trailer die behalve het logo bar weinig van de game liet zien. Daar is nu verandering in gekomen met onderstaande trailer. Daarin zien we de ouwe vertrouwde Vikingen in een nieuw jasje terwijl ze het opnemen tegen een nieuwe tegenstander, namelijk de Demons. Later maakt Ronimo nog een derde tegenstander bekend, maar vooralsnog moeten we het hier even mee doen. Later meer over Swords & Soldiers hier of in Control Magazine.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.