Nieuws
Now Reading
Nieuws • Control Gamelab XI volledig in teken van Free-to-Play – donderdag 17 april
0

Nieuws • Control Gamelab XI volledig in teken van Free-to-Play – donderdag 17 april

by Eric Bartelson17 maart, 2014

Businessmodellen komen en gaan in de gamesindustrie, maar weinige roepen zoveel tegenovergestelde emoties op als Free-to-Play. Waar de een het ziet als de redding van de industrie, ziet de ander het als de grootste bedreiging. Op donderdag 17 april geven we bij Control Gamelab voor- en tegenstanders de ruimte hun standpunt te bepleiten tijdens het grote Free-to-Play debat.

Zoals altijd is toegang gratis, maar is aanmelden gewenst.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.