Nieuws
Now Reading
Video • Gender-vriendelijke trailers van Metrico – serieus!
0

Video • Gender-vriendelijke trailers van Metrico – serieus!

by Matthijs Dierckx14 maart, 2014

Afgelopen week hield Digital Dreams-CEO Thijmen Bink een SXSW-dagboek bij voor ons (deel 1, 2 en 3). Vandaag presenteerde de studio een nieuwe trailer voor zijn Vita-game Metrico. Of beter: drie. Eentje waarin de kijker een keuze maakt tussen een jongen en een meisje en dan uiteraard een complete esoterische trailer met een rennende jongen en een met een al even actief meisje. Enjoy!

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.