Control
Now Reading
Lees online • Control 35: De Vlaamse Gamesindustrie en (veel) meer
0

Lees online • Control 35: De Vlaamse Gamesindustrie en (veel) meer

by Matthijs Dierckx13 maart, 2014

Om de een of andere reden hadden we deze nog niet online met jullie gedeeld, dus bij dezen: Control #35 uit november vorig jaar. Met als coverstory De Vlaamse Gamesindustrie. Plus: een interview met Leonie Manshanden, Vice President en Studio Director van Irrational Games. (Nog steeds overigens.)

Niet zichtbaar? Klik hier.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.