Control
Now Reading
Lees online • Control 35: De Vlaamse Gamesindustrie en (veel) meer
0

Lees online • Control 35: De Vlaamse Gamesindustrie en (veel) meer

by Matthijs Dierckx13 maart, 2014

Om de een of andere reden hadden we deze nog niet online met jullie gedeeld, dus bij dezen: Control #35 uit november vorig jaar. Met als coverstory De Vlaamse Gamesindustrie. Plus: een interview met Leonie Manshanden, Vice President en Studio Director van Irrational Games. (Nog steeds overigens.)

Niet zichtbaar? Klik hier.

About The Author
Matthijs Dierckx
Matthijs Dierckx is componist en sound designer voor roguelite cult-hit Unexplored (2017) en twee nieuwe projecten. Hij is één dag per week verbonden aan de HvA en schrijft geregeld over games voor diverse tijdschriften. Dierckx was co-creator van het rekenspel Sumico (2014) en tot 2015 oprichter en uitgever van Control.