Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Bert Visscher doet een Flappy Bird in Angry Bert van Engine Software
0

Uit Nu! • Bert Visscher doet een Flappy Bird in Angry Bert van Engine Software

by Eric Bartelson12 maart, 2014

Bert Visscher, je weet wel die ADHD-stuiterbal die moppen tapt in theaters, heeft ter promotie van zij nieuwe tournee een heuse game uitgebracht voor iOS en Android. Ontwikkelaar van dienst van Angry Bert is Engine Software uit Doetichem, die Visscher nog kent uit vroegere tijden toen ze een CD-Rom (herinnert u zich deze nog-nog-nog?) voor de cabaretier hebben gemaakt.

De game is niet heel ingewikkeld, het lijkt op een zeker flapperend vogeltje dat een paar weken geleden zo populair was. Engine medebaas Ivo Wubbels verzekert ons dat de Beta van de game al klaar was voordat de Flappy Bird gekte losbarstte, maar doet niet moeilijk over de vergelijking. De fans van Visscher herkennen elementen uit eerdere shows in de game, zoals rode schoenen, 9-baan en stripclub Chez Lulu. Speel de game gratis op een iOS- of Android apparaat en zie meteen waar Visscher binnenkort bij jou in de buurt rond stuitert.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.