Nieuws
Now Reading
Nieuws • Drie games uit de lage landen genomineerd voor A Maze Indie Game Award
0

Nieuws • Drie games uit de lage landen genomineerd voor A Maze Indie Game Award

by Eric Bartelson11 maart, 2014

Twee Nederlandse en een Vlaamse game zijn genomineerd voor een award op het A Maze Festival 2014 in Berlijn. In de categorie Human Human Machine Award zien we Chalo Chalo van Richard Boeser en Thomasz Kaye en Friendstrap van Game Oven. In de categorie WTF! Award vinden we Luxuria Superbia van Tale of Tales terug. De winnaar in beide categorieën krijgt 1000 euro. Op 11 april worden de plastic blokken uitgedeeld.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.