Nieuws
Now Reading
Uit Nu • Nu al aan de slag met de personages uit 300: Rise of an Empire dankzij Sticky Studios
0

Uit Nu • Nu al aan de slag met de personages uit 300: Rise of an Empire dankzij Sticky Studios

by Eric Bartelson28 februari, 2014

We blijven even in de hoek waar de klappen vallen, uitgedeeld door stoere mannen met ontbloot bovenlijf en indrukwekkende wasbordjes. Xform heeft Gladiator, Sticky Studios heeft de officiële game van de Hollywood blockbuster 300: Rise of an Empire gemaakt, genaamd Seize Your Glory.

Deze Hack ’n Slasher laat spelers deelnemen aan veldslagen die ook in de film voorkomen. Spring van boot naar boot en reken af met de eindeloze hordes slechteriken die zich als gewillig vee laten slachten. Vul een metertje (door vijanden te vermoorden) en laat een speciale move zien (waarmee je een vijand extra spectaculair vermoordt). Sticky Studios heeft niet alleen een browserversie gemaakt, ook op iOS en Android devices is Seize your Glory (gratis) te downloaden. Iets dat al tweeënhalf miljoen mensen hebben gedaan. Haal ‘m hier (iOS of Android) of speel ‘m hier in de browser.

3003

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.