Nieuws
Now Reading
Nieuws • 31 maart komt Age of Wonders III van Triumph Studios uit, check de nieuwe trailer
0

Nieuws • 31 maart komt Age of Wonders III van Triumph Studios uit, check de nieuwe trailer

by Eric Bartelson26 februari, 2014

Op de Facebookpagina van Triumph Studios staat het bericht met veel uitroeptekens en CAPS LOCK als een diepe zucht van verlichting. Eindelijk… Meer dan tien jaar na de laatste aflevering in de serie en na drie jaar ontwikkeltijd komt Age of Wonders III dan echt uit op 31 maart. De game kan nu besteld worden, ondermeer via Steam. Het nieuws gaat gepaard met een nieuwe trailer die niets nieuws laat zien, maar wel even handig opsomt wat je kan verwachten.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.