Nieuws
Now Reading
Video • Nieuw concept van KeeWeed: Kill2Kill
0

Video • Nieuw concept van KeeWeed: Kill2Kill

by Matthijs Dierckx25 februari, 2014

KeeWeed, maker van de Xbox Live Indie-titel Sticky Bump, werkt momenteel aan een opvolger met de weinig verhullende titel Kill2Kill.

KeeWeed is de eenmansstudio van Jordin Kee, voormalig developer van serious gamesstudio SilverFit, maar momenteel verdient ie zijn geld in iets dat te maken heeft met programmeren en… huizen. Kee’s games moeten het zeker niet hebben van de graphics, maar hij heeft een neusje voor fijne gameplay. Dat merkte ik persoonlijk toen ik vorig jaar samen met Kee en de rest van het team tijdens de Global Game Jam B-Minus 50 ontwikkelden (waar waarschijnlijk een Windows 8 Phone-versie van verschijnt binnenkort).

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.