Nieuws
Now Reading
Video • Cat Fights van Flow Studios is een vechtgame… met katten!
0

Video • Cat Fights van Flow Studios is een vechtgame… met katten!

by Eric Bartelson25 februari, 2014

Ben jij er ook zo één die maar niet genoeg krijgt van die Youtubefilmpjes van poezen? Kleine, grote, schattige, pluizige, lompe, gekke, onhandige katten die allerlei malle capriolen uithalen? Ja? Nou ik niet. Ik vind katten stom. Iemand zei ooit tegen me dat dat komt omdat ik geen hart heb. “Als je niet van poezen houdt, ben je een harteloze klootzak.” Hoe dan ook, ik kijk wel uit naar Cat Fights, de nieuwe game van Flow Studios waar ik ongegeneerd kan meppen op die eigenwijze beesten. (Ik ben niet zo harteloos dat ik dat in het echt zou doen. Ik negeer ze altijd, maar dan komen ze juist naar je toe.)

In de trailer laten ze er geen twijfel over bestaan. Dit. Is. Een. Game. Met. Katten. Heel veel katten. En wapens. Gouden combinatie als je het mij vraagt. De speler kan de katten kleden in allerlei kekke outfits en elke vechter heeft zijn eigen speciale finishing move. Verwacht verder nog grote eindbazen en eh… katten. Heel veel katten. De game komt in de komende maanden uit op iOS, Windows en Mac.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.