Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Gunslugs van Orangepixel is nu dan echt op de PlayStation Vita
0

Uit Nu! • Gunslugs van Orangepixel is nu dan echt op de PlayStation Vita

by Eric Bartelson20 februari, 2014

Gunslugs van Orangepixel wil graag gespeeld worden door zoveel mogelijk mensen. Om dat te bereiken is de game beschikbaar op een hele rits platformen. Telt u even mee? Android, iOS, BlackBerry, Ouya, Gamestick, zelfs ook op Google Glass en nu dan PlayStation Vita. Als je dacht dat de PS Vita het eindstation was, heb je het mis, want binnenkort verschijnt de game ook voor PC, Mac en Chrome OS.

Maar vandaag staan we even stil bij de PlayStation Vita-versie. De game werd overgezet door Abstraction Games die voor het eerst ook optreedt als publisher. Binnenkort volgen andere titels van Orangepixel, te beginnen met Heroes of Loot. Orangepixelbaas Pascal Bestebroer deelde op Facebook een foto van het leaderboard waar hij in zijn eigen spel van de eerste plaats was verdrongen (zie hieronder). De game krijgt ondertussen hoge cijfers van de internationale pers en heeft een respectabele 83 op Metacritic.

beat at your own game

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.