Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Team6 scoort in Amerika met Monster Jam As Big As It Gets
0

Uit Nu! • Team6 scoort in Amerika met Monster Jam As Big As It Gets

by Eric Bartelson18 februari, 2014

Sommige Amerikaanse fenomenen snappen we hier in Nederland gewoonweg niet. Neem nou bijvoorbeeld Monster Truck. Auto’s met heel grote wielen die in goedgevulde stadions parkoersen afleggen en ondermeer over auto’s met kleine wielen rijden en springen. Ik zie het niet, maar duizenden Amerikanen wel. Meer dan een half miljoen fans van auto’s met grote wielen downloaden in de eerste week de iOS-game Monster Jam As Big As It Gets die werd gemaakt in Assen, bij Team6.

Dat die gamers echt gepassioneerd zijn over hun spo… eh vrijetijdsbesteding blijkt wel uit de monetization. Volgens Team6 baas Ronnie Nelis is die ‘echt geweldig’. “Verbazingwekkend om te zien hoe goed dat gaat.” Het gaat ondertussen goed met Team6. Er staan nog drie nieuwe games klaar om te releasen (meer daarover als het zover is) en werkt het team in een nieuw kantoor aan een shooter die op 31 maart moet verschijnen.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.