Nieuws
Now Reading
Video Vrijdag • Na een valse start komt Gunslugs volgende week écht uit op PS Vita
0

Video Vrijdag • Na een valse start komt Gunslugs volgende week écht uit op PS Vita

by Eric Bartelson14 februari, 2014

Twee weken geleden stond Pascal Bestebroer van Orangepixel wel even raar te kijken. Zijn game Gunslugs stond opeens onverwachts in de PS Vita store. Niet dat het als een verrassing kwam dat de game op dat platform verschijnt, want Abstraction Games heeft de afgelopen tijd gewerkt aan de poort, maar wel dat hij er al zo vroeg zou zijn. Na een paar uur kwamen ze bij Sony achter de fout en verdween Gunslugs weer uit de store. Over vijf dagen gaat het dan echt gebeuren. Check de officiële trailer hier.

Zoals gezegd heeft Abstraction Games de port gedaan en treden ze voor het eerst op als publisher. Binnenkort verschijnt ook Heroes of Loot van OrangePixel op PS Vita en meer titels volgen snel.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.