Nieuws
Now Reading
Casual Connect 2014 • Drie Nederlandse winnaars bij Indie Prize award show
0

Casual Connect 2014 • Drie Nederlandse winnaars bij Indie Prize award show

by Eric Bartelson14 februari, 2014

In een even knullige als charmante award show voor de Indie Prize, gisteren tijdens Casual Connect, zijn drie Nederlandse studio’s onderscheiden met een glazen bokaal. Remembering van Monobanda en SonicPicnic won Best Audio, Color Pickle van Flavour en Allon Games won Best Free to Play Game en Reus van Abbey Game pakte Best Desktop Game.

Daarnaast waren er nog nominaties voor Catch 22 van Mango Down voor Best Innovative Game, The Flock van Vogelsap voor Most Promosing Game, ibb and obb van Sparpweed voor Best Console Game, nogmaals Colorpickle van Flavour nu voor Best Mobile Game en Elementalist voor Best Free 2 Play Game.

Remembering win (1024x576)Foto boven: Mark Allon van Allon Games en Jaïn van Nigtevegt van Flavour zijn blij met hun award: “Het is een mooi moment om weer wat aandacht voor Colorpickle te genereren, want het loopt nog niet zo hard met de game.”

Foto beneden: Yorick Goldewijk van SonicPicnic toont trots de award: “We willen Remembering verder uitbreiden en zijn op zoek naar funding. Misschien dat deze onderscheiding daarbij helpt.”

 

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.