Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Adam’s Venture Chronicles van Vertigo Games door Playlogic op PSN uitgebracht
0

Uit Nu! • Adam’s Venture Chronicles van Vertigo Games door Playlogic op PSN uitgebracht

by Eric Bartelson5 februari, 2014

Vertigo Games heeft vanaf 2008 tot 2011 drie delen van Adam’s Venture gemaakt voor PC. Veel is gezegd over de christelijke insteek van het spel, maar dat heeft nooit de overhand gehad tijdens de avonturen van ontdekkingsreiziger Adam. Nadruk lag altijd op het oplossen van puzzels en reizen naar exotische locaties. De drie delen zijn nu samengevoegd voor PlayStation Netwerk en uitgegeven door Playlogic Games.

Het is pas de tweede game die Playlogic uitgeeft na de doorstart van twee jaar geleden. De eerste was ook al een Nederlandse productie, namelijk Toki Tori van Two Tribes. De Amsterdamse publisher staat onder de naam 24/7 Gaming Groep Holdings PLC  genoteerd op deAIM beurs, het onderdeel van de London Stock Exchange voor kleinere bedrijven. Het bedrijf richt zich bijna volledig op de online gokmarkt, maar blijft onder het Playlogic label actief als publisher voor het PlayStation Network.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.