Nieuws
Now Reading
Video • ‘Mad Max’ vecht voor het behoud van zijn vracht in Convoy
0

Video • ‘Mad Max’ vecht voor het behoud van zijn vracht in Convoy

by Eric Bartelson31 januari, 2014

Enige tijd geleden hadden we een interview met de jonge startup studio Convoy Games. Drie net-afgestudeerde jongens bedenken een game in de achtertuin ‘met een halve liter pils in de hand’. Inmiddels begint het toch wel te kriebelen, want het development nadert zijn eind. Datum waar ze zich nu op richten? Maart.

Convoy is een top down squad based tactical roguelike-like racegame. De speler moet ervoor zorgen dat een konvooi van vrachtwagens met kostbare goederen op hun bestemming komen. Maar dan zoals Mad Max het zou doen. Onderstaande trailer legt het allemaal nog eens haarfijn uit.

Convoy Games bestaat uit Sander de Visser, Sipke Atema en Roy Hornstra.

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.