Nieuws
Now Reading
Video • Zó dans je de sterren van de hemel in Game Ovens nieuwe spel Bounden
0

Video • Zó dans je de sterren van de hemel in Game Ovens nieuwe spel Bounden

by Eric Bartelson30 januari, 2014

Game Oven heeft een tweede development video gemaakt waarin Game Designer Adriaan de Jongh uitlegt hoe het nieuwe dansspel Bounden nou eigenlijk in zijn werk gaat. Met behulp van een citroen en een iPhone maakt hij dat heel inzichtelijk. Voor het spelen van de game is overigens geen citroen nodig, die wordt al getoond op het scherm van de smartphone. Daar heet het een wereld en die zijn er in verschillende uitvoeringen, net zoals er meerdere stijlen dans zijn. In samenwerking met Het Nationale Ballet worden diverse choreografieën ontwikkeld, maar die zien we in de volgende aflevering.

Kijk nu hieronder naar de manier waarop het platte scherm van een telefoon bewegingen in een ruimte kan stimuleren. (bekijk hier deel 1)

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.