Nieuws
Now Reading
Nieuws • Sala en Hulst in de Volkskrant op de bres voor games
0

Nieuws • Sala en Hulst in de Volkskrant op de bres voor games

by Matthijs Dierckx9 januari, 2014

De Volkskrant plaatste vandaag twee flinke stukken van developers als reactie op een eerder verschenen negatief opiniestuk over games.

Tomas Sala van Little Chicken krijgt in de krant van vandaag flink de ruimte voor zijn betoog. Hij wijst met name op de kansen die games bieden in het onderwijs. (Klik op de afbeelding onderaan dit artikel voor een grotere versie.)

Hermen Hulst, managing director van Guerrilla Games, mag op de site uitleggen waarom het eerdere stuk van leraar Ferry Haan niet deugt.

VKTomas

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.